Seuraava hakukaika alkaa:
1.11.2021

Hakulomake

Sport Family Akatemian stipendihakemus

Täytä alla oleva lomake ja kerro miksi juuri sinä/sinun joukkueesi tarvitsee Sport Family Akatemian urheilustipendin?  Kiitos hakemuksesta! Vuoden 2022 hakuaika päättyy 28.2.2022.

Voit halutessasi lähettää meille myös kuvia tai videoita - lähetä ne osoitteeseen jani.jakka@sportfamily.fi käyttämällä ilmaista wetransfer.com-tiedonsiirtopalvelua

Sport Family Akatemian urheilustipendin säännöt

1. järjestäjä / Sport Family Akatemian stipendien jakaja

SF Drinks Oy, Vantaankoskentie 14, 01670 VANTAA

2. Urheilustipendin hakeminen

Sport Family Akatemian urheilustipendiä haetaan täyttämällä yllä oleva hakulomake. Muulla tavalla lähetettyjä hakemuksia ei huomioida. Täytä kaikki vaadittavat tiedot sekä käyttötarkoitus lomakkeeseen ja perustele hakemuksesi hyvin.

Stipendiä voivat hakea kaikki Suomessa asuvat alle 18-vuotiaat liikunnanharrastajat ja juniorijoukkueet. Otamme huomioon lajista riippumatta niin kilpaurheilijat ja -joukkueet kuin liikunnan aloittelijat, kun stipendien jaosta päätetään. Stipendiä voivat hakea niin urheilijat itse kuin heidän vanhempansa, valmentajansa tai esim. joukkueenjohtajansakin. Alle 18-vuotiaalla hakijalla tulee olla huoltajan suostumus hakemiseen.

3. Stipendihakemusten käsitteleminen

Vuoden 2022 haku alkaa 1.11.2021  ja päättyy 28.2.2022. Stipendin saajat julkaistaan huhtikuussa. Stipendihakemukset käsitellään SF Drinks Oy:n stipendiraadissa kerran vuodessa.

Stipendin saajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti ja saajat voidaan julkaista myös verkkosivuillamme.

4. jaettavat stipendit

Vuosittainen jaettava rahallinen stipendimäärä riippuu Sport Family  -tuotteiden vuosittaisesta myynnistä sekä muiden ulkopuolisten mahdollisista lahjoitusten määrästä.

Hakija vastaa mahdollisesta stipendistä maksettavasta verosta sovellettavan lainsäädännön mukaisesti.

5. Stipendin käyttäminen

Stipendit tulee käyttää kokonaisuudessaan lasten ja nuorten liikuntaharrastuksen tukemiseen.

Rahastipendin voi käyttää mm. urheiluvarusteiden hankintaan, tilavuokraan, pääsy- tai kausimaksuihin, joilla mahdollistetaan harrastaminen tms. Stipendin saaja esittää tositteiden avulla erikseen sovitulla tavalla, että rahastipendi on käytetty haettuun tarkoitukseen.

Tapahtumastipendin voi saada esimerkiksi turnaukseen, leiriharjoitteluun tai erilaisiin kilpailuihin ja liikuntatapahtumiin. Hakemuksessa tulee kertoa tapahtumasta ja siitä, miten voisimme tehdä yhteistyötä.

6. Yhteistyöstä

SF Drinks Oy ja stipendin saajat tekevät yhteistyötä myöhemmin erikseen sovitulla tavalla. Sport Family voi esimerkiksi käyttää hakemukseen liitettyä tai muussa yhteydessä kuvattua valokuva- tai videomateriaalia omassa viestinnässään ja markkinoinnissaan. Yhteistyön kesto on 12 kk. 

7. Avustukset

SF Drinks Oy voi myöntää avustuksia rekisteröidyille yhdistykselle tai juridisille yhteisöille, jotka järjestävät näiden sääntöjen tehtävän mukaista toimintaa. Avustusta voidaan myöntää myös haastavassa taloudellisessa tilanteessa olevien nuorten harrastustoiminnan tukemiseen. Tukea ei voida myöntää yrityksille. Avustus on kertaluontoinen.

8. Järjestäjän vastuu

Kampanjan järjestäjä ei takaa jatkuvaa, keskeytyksetöntä tai suojattua pääsyä verkkosivustolle. Järjestäjä ei vastaa tietoteknisistä syistä johtuvista ongelmista tai esteistä stipendin hakemiseen tai vastaanottamiseen.

Hakemalla stipendiä osallistuja sitoutuu noudattamaan näitä virallisia sääntöjä ja ehtoja sekä stipendin myöntäjän päätöksiä. Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden sääntömuutoksiin. Järjestäjä ei ole vastuussa stipendien aiheuttamasta mahdollisesta vahingosta. Stipendin vastaanottaja vapauttaa järjestäjän, yhteistyökumppanit sekä edellä mainittujen osapuolten yhteistyökumppanit kaikesta vastuusta, joka koskee vammaa, vahinkoa tai muuta haittaa, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen stipendin hakemisesta tai vastaanottamisesta.

Vinkkejä stipendin hakemiseen

  1. Kerro meille, mikä sinussa tai ryhmässäsi on erityistä. Kuvaa tai videoi meille tekemisen meininkiä ja liikunnan iloa. Näytä, että hakemuksesi on stipendin arvoinen.
  2. Mieti, miten saisit stipendistä parhaan hyödyn ja kerro se meille.
  3. Urheilulajilla ei ole väliä, vain asenne ja perustelut ratkaisee.