Sport Family Tuotteet

Tuoteperheemme esikoiset ovat vadelman- ja sitruunanmakuinen urheilujuomajauhe, appelsiininmakuinen pureskeltava D3-vitamiini sekä raikkaat ja hyvänmakuiset virvoitusjuomat.

Koko perheelle suunnitellut Sport Family tuotteet

Olemme luoneet sporttisen tuoteperheen Sinun hyvinvointiasi ajatellen. Tuotteemme soveltuvat ihan kaikille lapsista ikäihmisiin. Tuotteitamme yhdistää hyvä maku sekä laadukkaat raaka-aineet. Lisäksi tuemme suomalaista junioriurheilua jokaisen myydyn tuotteen kautta.

kotimaisia

gluteenittomia

laktoosittomia

Urheilujuomajauhe

Sport Familyn raikkaan vadelman ja sitruunan makuinen urheilujuomajauhe on tehokas neste- ja suolatasapainon ylläpitoon. Juomaa voi nauttia suorituksen aikana sekä sen jälkeen ja se edistävää kehon nestetasapainoa ja sitä kautta suorituskykyä. Kätevät kerta-annospussit on helppo ottaa mukaan treeneihin tai matkalle. Juoma sisältää magnesiumia, B12 vitamiinia ja kaliumia. Tuote on gluteeniton, laktoositon, vegaaninen ja GMO-vapaa. Juoma ei sisällä aspartaamia eikä kofeiinia ja se on makeutettu stevioliglykosidilla.

Urheilujuoma

Sport Family -tuoteperheeseemme tulee myös raikkaan makuinen pullotettu urheilujuoma.

D3-vitamiini

Appelsiinin makuinen pureskeltava D3-vitamiini on Suomessa kehitetty ja valmistettu. D3-vitamiini ylläpitää lihaksien, luiden ja immuunijärjestelmän normaalia toimintaa. Yksi tabletti sisältää 50 mikrogrammaa helposti imeytyvää D3-vitamiinia. Tabletin on myös helppoa puolittaa nuoremmille ja se on makeutettu hammasystävällisellä ksylitolilla. Tabletti on laktoositon, hiivaton ja gluteeniton.

Lisää tuotteita tulossa!

Pysy kuulolla ja seuraa meitä!