Tarinamme ja Sport family akatemian urheilustipendit

Sport familyn tarina

Yrityksemme on yksi niistä monista, joihin covid-19 pandemia iski rajusti. Sport Family Oy toimii digitaalisen mediamyynnin parissa ja yrityksellä on Uudenmaan alueen massaliikuntapaikoissa digitaalisia mediatauluja jo yli 30 ja tavoittavuus olisi normaaliolosuhteissa yli 8 miljoonaa kontaktia vuodessa. Pandemia kuitenkin sulki kyseiset liikuntapaikat ja olimme kaikki uuden edessä.

Halusimme kehittää Sport Family ideologiaa tuoteperhe taka-ajatuksella. Urheilun parissa kun kerran toimimme, oli luontevaa kehittää koko perheen urheilujuomajauhe, raikkaat virvoitusjuomat sekä ajankohtainen D3-vitamiini, joka soveltuu myös hyvin perheen junioreille.

Sport Family Oy:n yksi missio on alusta alkaen ollut tuottaa rahaa Suomen junioriurheilulle ja liikunnalle, koska sponsorointi on täällä lasten kengissä. Seuroja ja urheilijoita ei tueta tarpeeksi. Kaikki me haluamme nähdä urheilijoiden sekä maajoukkueiden menestyvän ja nostavan piskuisen Suomen maailman kartalle. Tästä ajatuksesta lähdimme vuonna 2018 liikkeelle ja nyt olemme kovaa vauhtia menossa kohti meidän tavoitetta. Tavoitteemme on olla Suomen suurin junioriurheilua sponsoroiva yksityinen yritys.

Sport Family akatemian urheilustipendit

Kaipaatko sinä tai joukkueesi tukea harrastukseen, kilpaurheiluun, varusteisiin, tapahtumaan, leiri- tai turnausmatkaan? Kaikki alle 18-vuotiaat liikunnanharrastajat ja juniorijoukkueet voivat ilmoittautua mukaan ja hakea Sport Family Akatemian urheilustipendiä. 

Jokaisesta myydystä sporttituotteestamme siirrämme osan sponsorointikassaan. Potin suuruus vaihtelee vuosittain ja jaamme tämän rahan eri hakijoiden kesken. Stipendien rahallinen arvo arvioidaan tapauskohtaisesti ja sen perusteella, mihin stipendiä aiotaan käyttää. Otamme huomioon niin harraste kuin kilpaurheilijat ja -joukkueet. Stipendien arvoon vaikuttaa myös kokonaisuus: kuinka paljon ja millaisia hakemuksia kullakin hakukerralla saadaan. Ilmoitamme jaettavan rahan määrän aina tammikuun alussa, jonka jälkeen tukea omaan toimintaan voi hakea.

Voit edustaa mitä urheilulajia tahansa, kunhan sinulla on päämäärä, tavoite ja halu menestyä. Stipendin saajat julkaistaan saman vuoden huhtikuun lopulla verkkosivuillamme ja lisäksi heihin ollaan henkilökohtaisesti yhteydessä. Merkkaa kalenteriin hakuaika ylös ja muista lähettää meille hakemus. Kerro hakemuksessa lajisi, tavoitteesi, saavutuksesi ja mihin tarkoitukseen tarvitset stipendin.

Pidätämme oikeuden muuttaa hakuehtoja. Hakemuksen tulee lähettää meille alla olevan lomakkeen kautta.

VUODEN 2023 HAKUAIKA ON PÄÄTTYNYT 28.2.2023. 

ENSI VUODEN HAKUAIKA ALKAA 1.11.2023

urheilustipendin haku

Kiitos kaikille urheilustipendin hakijoille. Hakemuksia tuli yli 150 kpl ja Sport Family Akatemian vuoden 2023 urheilustipendin saajat ovat seuraavat:

– Ukko Riehunkangas, paini

– Emmi Piiroinen, rytminen voimistelu

– Liina Nuoranne, paratriathlon

– Sarah Asfar, sulkapallo

– Aamu Uusitalo, seiväshyppy

– Eemil Pasanen, Tennis

– Joonatan Venäläinen, kestävyysjuoksu, 800m ja 1500m

– Elias Hämäläinen, lumilautailu

– Joonas Lapinkero, 10-ottelu / 400m. aidat

– Uimaseura Kangasalan Kuohu, uinti

– Kiteen Pallo -90 C-tytöt, pesäpallo

 

Onnea kaikille stipendin saajille!

 

Tulemme olemaan henkilökohtaisesti yhteydessä kaikkiin stipendin saajiin.